Oakley
Oakley® Sutro herdefinieert de look van traditionele sport performance-brillen. Het hoge schild zorgt voor een gedurfde, veelzijdige look, beschermt tegen de elementen en verbetert het zicht met Prizm™ Lens Technology, terwijl het atleten inspireert om zich zelfverzekerd en naadloos door hun dag te bewegen.

oakley zonnebril skibril skizonnebril skiën skizonnebril op sterkte

Oakley is een toonaangevend merk van sport- en lifestyle-zonnebrillen, opgericht in 1975 door James Jannard. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën, die zowel prestatiegericht als modieus zijn. Hier zijn enkele kenmerken van het merk Oakley:

  1. Geavanceerde lenstechnologie: Oakley is een pionier op het gebied van lenstechnologie en staat bekend om zijn hoogwaardige glazen die bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen, terwijl ze tegelijkertijd helder zicht en contrast bieden. Enkele van hun lensopties omvatten Prizm-lenzen, die specifiek zijn ontworpen voor verschillende sporten en activiteiten om de zichtbaarheid te verbeteren.
  2. Duurzame materialen: Oakley gebruikt hoogwaardige materialen zoals O Matter, een lichtgewicht en duurzaam polymeer, en titanium voor hun monturen. Deze materialen maken de zonnebrillen bestand tegen extreme omstandigheden en bieden langdurig comfort.
  3. Sportgericht ontwerp: Oakley’s ontwerpen zijn vaak gericht op atleten en sportliefhebbers, met functies zoals grip op de neusbrug en pootjes om ervoor te zorgen dat de bril goed blijft zitten tijdens intense activiteiten.
  4. Modieuze stijl: Naast hun sportieve lijn biedt Oakley ook een breed scala aan lifestyle-zonnebrillen met trendy ontwerpen die populair zijn bij mensen die op zoek zijn naar zowel stijl als functionaliteit.
  5. Iconische modellen: Enkele van de meest iconische modellen van Oakley zijn onder meer de Oakley Frogskins, Oakley Holbrook en Oakley Radar. Deze modellen hebben de reputatie van het merk versterkt en blijven populair onder consumenten.

Overall staat Oakley bekend om zijn compromisloze focus op kwaliteit, prestaties en stijl, waardoor het een van de meest erkende en gewaardeerde merken op het gebied van zonnebrillen is.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.